Over ons

WIE?

La Picada, zo noemen de locals in Zuid-Amerika een nieuwe spot. Een plek waar iedereen samen komt om te genieten wat het leven te bieden heeft. Wat is er mooier dan genieten met je vrienden, geliefde en familie van heerlijk Zuid-Amerikaans eten. La Picada is een Chileens familiebedrijf. Als Chilenen vinden wij het leuk om mensen te zien genieten van alles wat het mooie continent Zuid-Amerika te bieden heeft in zijn bijzondere gastronomie.

Wat?

Vers, gezond, kleurrijk, stoer, urban en trendy zijn de sleutelwoorden van La Picada. Wij presenteren dan ook onze mooie producten op de traditionele/moderne wijze wat je van Zuid-Amerika gewend bent. Denk aan overheerlijke Empanadas, Salsas, Ceviches, Nachos, Tacos, Sopaipillas en de bekende Dulce de Leche die het straatbeeld tekenen in het gehele continent.

WANNEER?

Bij La Picada kunt u 7 dagen per week terecht voor overheerlijke hapjes. Nuttig het aan kraam 42 in de Markthal, neem het mee als diner of verras iedereen op een feestje en laat iedereen genieten van onze specialiteiten.

HOE?

Samenwerking met lokale ondernemers vinden wij belangrijk. Daarom zijn onze ambachtelijke producten dagvers gemaakt met passie, en dat proef je vanaf de eerste hap.